FÖLJ LIVETS UPPKOMST I EVOLUTION

Evolution är NetEnt-slotten som tog spelarvärlden med storm i slutet av 2012, med ett spel som satte gudomlig skaparmakt i spelarens händer. Längs spelets 5 hjul och 25 insatslinjer plaskar encelliga amöbor i urspringshaven, och explosiva celldelningar kastar dom vidare i evolution och förvandlar dem till kängururåttor, skränpipare och mängder av andra förhistoriska djur. I takt med att evolutionen dundrar vidare höjs vinstchanserna och har du tur kröns den med rikedom och överflöd. Missa inte denna suveränt animerade slot.

BONUS: 100% upp till 50000kr
Spela

Så spelar du

Spelet låter dig ställa såväl insatsnivå som myntvärde vilket innebär att du kan välja att satsa så lite som 2,50 till 1250 kronor per snurr. Spelet passar alltså alla spelares plånböcker, och den bubblande, pysande världen det utspelar sig i är lika fascinerande oavsett vad du satsar. Wild– ersätter alla symboler utom Free spin. 5 Draconius Rex på samma satsningsrad (en råtta med insektsvingar) ger högsta vinsten med 500 gånger satsningen på den vinnande linjen.

Funktioner

Det häftigaste i spelet är dock Evolution-funktionen som drar igång när du får 3 eller fler free spins någonstans på skärmen! Fram sprakar en ny bakgrund och gratissnurren dundrar ingång, och vid varje vinst brinner de vinnande symbolerna till och tar ett skutt uppåt i evolutionen och förvandlas från amöbor till maneter till däggdjur, varvid nya kombinationer bildas som även dessa kan ge vinst. För varje hopp upp i evolutionen hackar även multiplikatorn upp ett steg, och vinsterna rasslar in med förnyad fart.