• Hem
  • > Starburst

Glitter och bling med Starburst

Lustans Lakejer – för oss som minns sitt ljuva 80-tal – sjöng en gång i tiden att ”diamanter är en flickas allra bästa vän”. Den lite yngre skaran spelare kanske mest tänker på Hip-Hopparnas överdoserade bling i musikvideor, men ädla stenar är i vart fall temat för en av Sveriges populäraste slots. Själv är jag en sucker för 3D-slots, och Starburst erbjuder visserligen snygga animationer, men inget i världsklass. Men för den som letar efter en stämningsfull slot med mycket glitter kan Starburst säkert bli en favorit.

Så spelar du

Till tonerna av en flippad rymdsymfoni snurrar stjärnblommor, juveler och diamanter. På hjul 2, 3 och fyra dyker ibland wild-symbolen upp och expanderar över hela hjulet och de andra hjulen snurras om för ny friska vinster.  5 Bar-symboler ger jackpot på 250 gånger satsade pengar på den vinnande raden. Du kan satsa upp till 1000 spänn per snurr, så har du satsat max blir det en rejäl extraslant.

Funktioner

Gratissnurr får du som sagt med hjälp av Wild-symbolen och när den stackar upp börjar övriga hjul snurra igen, och som mest kan du få 3 frisnurr på raken, givet att du fortsätter vinna. Och med en stackad wild är det ingen konst att vinna i frispelsläget.