• Hem
  • > Jack and the beanstalk

Guldjakt med jack and the beanstalk

Filmen Jack and the beanstalk har just begått biopremiär till överlag goda recensioner, och precis liksom banditen med samma namn är den löst baserad på folksagan om den listige Jack som med hjälp av en magisk böngrodd klättrar upp i himmelen för att besjäla ett tvehövdat troll på diverse skatter. Sagan slutar lyckligt för Jack, som med säckarna fyllda av guld kan se fram emot en tryggad ålderdom. Vill du veta hur det får för dig får du själv slunga dig upp i bönstjälken i denna snyggt animerade slot från NetEnt.

Så spelar du

Längs banditens 5 hjul och 20 insatslinjer snurrar Jack själv, liksom yxor, vattenkannor och andra symboler. Insatsnivå och värde på mynten kan ställas in separat, och du kan satsa mellan 2 och 1000 kronor per snurr. 5 Jack på en insatslinje ger 1000x satsade pengar på linjen. Får du en Wild symbol, så snurras hjulet om samtidigt som wild-symbolen flyttas ett hack till vänster, och så fortsätter den att vandra till den vandrat ut ur slotten.

Funktioner

Skattkistan med guld och ädelstenar fungerar som scatter, och får du 3 eller flera så startar gratissnurren. Under gratissnurren dyker det även upp nycklar som du samlar in, och beroende på hur många du hittar så omvandlas wild-symboler till staplar som kan täcka 3 hela hjul. Det krävs inget geni direkt för att räkna ut att 3 hela, vilda hjul ökar vinstchanserna exponentiellt.