• Hem
  • > Go Bananas

Go Bananas

Se fram emot att få träffa en flock apor i spelet Go Bananas

Go Bananas är en slot från det svenska företaget Net Entertainment och kan nog räknas som ett av de spel som är lite enklare i sin utformning. Historian är okomplicerad och innehåller inga större överraskningar när det kommer till funktioner. Trots sin enkelhet så är ändå denna spelautomat väldigt rolig att spela på eftersom den är både snygg och underhållande. Du får här träffa ett gäng apor som tillsammans diverse frukter befinner sig i en djungel och även om man inte kommer ge detta spel några priser för bästa spel så är det ändå underhållande och roligt.

Spelets uppbyggnad

Spelet har 5 stycken hjul med tre synliga symboler på varje, det består av 20 stycken insatslinjer där vinsterna betala ut från höger till vänster. Du kan själv ställa in myntvärde och antal mynt du vill spela per satsning och den lägsta summan du kan satsa är 2 kronor och den högsta är 2 000 kronor och det betyder att spelautomaten passar både highrollers och de som vill spela för lite lägre summor. Den absolut högsta summan du kan vinna är 70 000 kronor vilket inte är en astronomiskt stor summa men ändå helt godkänt. Symbolerna du hittar i spelet är plommon, lime, kokosnöt, ananas, apelsin, en banana split, congas, en sedelbunt, en staty av en apa och en röd rubin som alla är betalande symboler om du får tre eller fler i rad. Du kan också träffa på olika por samt wildsymboler vilket du kan läsa mer om i nästa stycke.

Funktioner i spelet

Go Bananas innehåller inga free spins eller bonusrundor, det som ändå gör att man får extra mycket glädje är att de har lagt in att det kan dyka upp apor på spelplanen. De kan dyka upp en och en eller flera ihop och ju fler du får ju mer vinner du.

  • Wild Gorilla – Förvandlar fem stycken symboler till wildsymboler i form av en femma på en tärning.
  • Wild Orangutan – Förvandlar fyra stycken symboler till wilds och de hamnar i en kvadrat med två wildsymboler överst och två under.
  • Wild Baboon – Förvandlar tre symboler lodrätt i en stapel till wilds
  • Wild Languar – Förvandlar tre symboler vägrätt till wilds, alla tre sitter ihop
  • Wild Tarsier – Förvandlar två symboler till wilds och de kan bildas antingen vågrätt eller lodrätt.

Denna aktivering av wildsymboler, som är gyllene bananer såklart, är den enda funktionen som finns i spelet men eftersom du faktiskt kan få fram flera stycken apor i en enda spelomgång så kan det ändå få hjärtat att ta ett extra litet skutt i bröstet. Att på en och samma gång se en gorilla och en orangutang dyka upp innebär att du får fyllt en stor del av spelplanen med wilds och du får då en ganska bra utbetalning även om du gjort en ganska blygsam satsning.

Vårt omdöme

Även när NetEnt gör enkla spel så gör de det riktigt bra, detta är en slot som inte på något sätt får en att ramla av stolen av häpnad men ger ändå en mycket bra spelupplevelse. Grafiken är hur snygg som helst, de animationer som aktiveras när du vinner gör att spelet känns påkostat och alla ljud och små musikslingor skapar en väldigt trevlig atmosfär. Varje gång en apa dyker upp på spelplanen så kommer det också en animation som är väldigt skoj, den skiljer sig åt beroende på vilken apa det är som kommer fram men man kan få se en av dem dyka upp och skaka på rumpan mitt på skärmen och samtidigt spela på maracas för att nämna ett exempel. Du kan prova spelet gratis hos Leo Vegas eller spela med riktiga pengar om du vill kunna vinna en slant. Vill du ha ett spel som är enkelt att förstå och som inte innehåller massor av funktioner men ändå är skoj att spela på och som kan ge rätt rejäla vinstsummor sär är Go Bananas ett spel för dig.