• Hem
  • > Elements

Tävla med världens byggstenar i Elements

Elements ger dig andra delen i NetEnts saga om världens byggstenar, men där Evolution byggde på vetenskap och Darwin, tar Elements sats i den mer mystiska uppfattningen att universum är uppbyggt av de fyra grundelementen Eld, Vatten, Luft och Jord. Att ingen trott på de teorierna på åtskilliga hundra år är ingen andledning att inte njuta för fulla muggar av slottens hypnotisk vackra animationer och stämningsfulla ljudeffekter. Liksom att drömma sig bort en stund och ge sig på jakt efter slottens fantastiska vinstchanser.

Så spelar du

Elements är en modern slot för alla spelare och alla bankrullar. Eftersom du kan ställa såväl myntvärde som insatsnivå (antal satsningslinjer), så kan du satsa allt från några kronor till dryga tusenlappen per snurr. Högsta vinsten inbringas med 5 Eld-symboler på en insatsrad, som betalar 1 500 x insatsen på vinstraden. Har du satsat maxbeloppet vinner du alltså grymt med deg. Wild-symbolen kan dyka upp i hjul 3,4 och 5, och kan ersätta alla andra symboler i både grundspelet och Free Falls, spelets motsvarighet till andra banditers free spins. Varje gång du får en vinnare start ett Jordskred, den så kallade Avalanche-funktionen, som får de vinnande symbolerna att explodera, varefter de fylls på med nya som kian skapa nya vinster. De fyra rombformade tecknen ovanför Energimätaren (mer om den nedan) visar hur många Jordskred du fått på raken.

Funktioner

I Energimätaren kan du vilket som är det dominerande Elementet i spelomgången. Får du 4 Jordskred på raken så dundrar Free falls-funktionen ingång, för det Element som dominerat spelomgången. Antalet Free falls är alltid 10 stycken och erbjuder riktigt feta vinstchanser. De olika elementen kan slumpmässigt även drabbas av stormvindar som tackar eller expanderar Wild-symbolerna och skapar explosiva vinstchanser.