• Hem
  • > Eggomatic

Sätt sprätt på spins i Eggomatic

Sätt sprätt på spins i Eggomatic

Eggomatic är en slot för dig som gillar humor i kombination med spännande specialfunktioner. Bakgrundsberättelsen i spelet är att det börjar gå dålig för hönsen, de värper för dåligt helt enkelt och det är ett jobb för förmannen, som är en tupp, att komma tillrätta med detta problem. Givetvis är den bästa lösningen mekaniska höns och en maskin, Egg o Matic, som ska lösa allt! Med sin nya uppfinning och dig till sin hjälp så ska han nu få ordning på hönsgården och se till att det blir lönsamhet i den igen. Njut av en härlig spelautomat från NetEnt där du får träffa massor av roliga fjäderfän och uppleva hur det känns när ägg fyllda med free spins, expanderande wilds och guldklimpar kommer sprutande ur värpmaskinen och sakta rulla fram längs transportbandet.

Spelets uppbyggnad

Det är en relativt klassisk uppbyggnad av strukturen på spelet, det finns fem stycken hjul som har tre rader med symboler. Du vinner pengar genom att få olika symboler i rad från vänster till höger och du måste få minst tre av dem i en matchande vinstlinje. Det finns 20 stycken vinstrader på spelautomaten, de går inte att ändra. Du kan spela med ett lägsta myntvärde om 10 öre och som mest 5 kronor och du kan också ändra hur många mynt du vill satsa per snurr mellan 1 till 10 stycken. Det gör att den lägsta satsning du kan göra är 2 kronor och den högsta är då 1 000 kronor per snurr.

Du kan också ställa in att spelet snurrar automatiskt, så du kan vinna pengar även om du inte sitter vid spelet. Klicka helt enkelt på knappen som heter Autospel och välj antal snurr du vill göra. Om du vill göra andra ändringar så klickar du på den lilla skiftnyckeln och där kan du ändra till snabbspinn, ta bort olika ljud och ändra kvalitén på grafiken.

Symbolerna som du hittar i spelet är alla mekaniska höns och kycklingar av olika slag och de betalar ut mellan 5 mynt till 1 000 mynt beroende på vilken typ du får fram och hur många. Det finns också en wildsymbol som ersätter alla symboler.

Funktioner i spelet

Lite då och då så hostar äggvärpningsmaskinen till och spottar ut ett ägg, det hamnar på ett transportband ovanför hjulen och för varje snurr som du gör så förflyttas det ett steg åt vänster. Det kan komma fyra olika typer av ägg och man vinner dem genom att få en wildsymbol rakt under ägget i någon av de tre raderna i det hjul ägget befinner sig.

Spreading Wild-Ägg – Detta ägg hoppar ner till den wild du fick under ägget för att aktivera det och sprider sig både till intilliggande platser och diagonalt.

Free Spins-Ägg – Du kan få fram ägg med olika antal free spins. 7, 10, 12, 15, 20, 25, 30 eller 50 stycken. Om du får en wildsymbol under en av dem så aktiveras freespins och du kan njuta av att vinna massor av pengar. Du kan få alla typer av ägg även under free spin rundan, även nya free spins.

Myntvinst-Ägg – Det finns sex olika myntvinster du kan vinna, det är 50, 100, 200, 500, 1 000 och 2 500 och de multipliceras med din insats när de aktiveras. Spelar du för maximal summa så betyder det att du kan vinna (5x10)x2 500, alltså 125 000 kronor på ett enda snurr.

Överrasknings-Ägg – Detta ägg ser väldig spännande ut, det är flerfärgat och har ett frågetecken på sig och kan innehålla något av de tre ovanstående äggen.

 

Vårt omdöme

Eggomatic är ett av de spel från NetEnt som varje påsk brukar vara med och synas med gratis free spins tack vare sitt roliga ägg-tema. Hos Vera & John kan du alltid testa spelet gratis om du vill, eller så registrerar du dig och spelar för riktiga pengar. Det är ett mycket underhållande spel och att få se hur transportbandet fylls med olika slags ägg höjer allt pulsen en aning. När man har flera olika typer av ägg däruppe så vill man ju gärna se att det kommer en wild under, och det händer oftare än man tror. Hög spelunderhållning och bra utdelning är det som gör att vi kan rekommendera det här spelet, att man kan spela för både små summor och med höga insatser gör att det passar alla olika typer av spelare bra.